• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Retourneren

Past een item niet of bevalt jouw aankoop niet? Geen probleem! Je kunt bij ons makkelijk en snel retourneren.

Let op: retouraanmelding verloopt NIET via het account op de website, maar via de mintkleurige knop "Retour aanmelden" hieronder op deze pagina. Lees alle informatie alvorens je aanmeldt.

Algemene retour voorwaarden
- Je meldt de retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van de zending via ons Retourportaal (zie mintkleurige button hieronder).
- Zorg dat jouw retour binnen 14 dagen na aanmelding bij ons afgeleverd is.
- De artikelen zijn ongebruikt/ongewassen en zijn netjes opgevouwen in het eigen zakje en met de juiste barcodes. Stuur jouw retour altijd netjes terug.

Retourkosten
- Retourneren is gratis wanneer je € 75 behoudt (excl. betaalkosten) en de retour aan de retour voorwaarden voldoet.
- Wanneer je minder behoudt dan € 75 of wanneer je de hele order retourneert, is jouw bijdrage aan de retourkosten € 5,50. 
- Wordt ten onrechte gratis geretourneerd, dan wordt achteraf alsnog € 7,50 in rekening gebracht.

Retourportaal
Je kunt jouw retour aanmelden in het retourportaal hieronder. Eventuele retourkosten kan je tijdens de aanmelding afrekenen.
Na afronding van de aanmelding ontvang je een retourlabel die je kunt printen en op het pakje plakken. Zorg dat het oude adreslabel met jouw adres en barcode erop niet langer zichtbaar is. Breng het pakje weg naar een Nederlands PostNL servicepunt of een Belgisch PostNL punt.

Afhandeling
Met de T&T kan je de aflevering van jouw retour volgen. Bewaar het afgiftebewijsje goed. Alle retouren worden op werkdagen direct na binnenkomst afgehandeld, uiterlijk binnen 24 uur. Je ontvangt ook direct het geld terug of een credit op de rekening. Je ontvangt van ons bericht hierover.

Belangrijk!
Helaas blijkt in de praktijk dat het nodig is om het volgende extra duidelijk te benadrukken: stuur jouw retour altijd NETJES terug! Dat wil zeggen:
- sluit knoopjes en ritsen, vouw mouwtjes en broekspijpjes terug
- vouw het item netjes op met het kaartje met barcode bovenop
- verpak het item netjes in het eigen ongescheurde plastic zakje 
- controleer dat dezelfde barcode op het kaartje en het zakje staat
- maak het zakje dicht met de plakstrip of een plakbandje
- leg de plastic zakjes netjes op elkaar en doe ze netjes recht in de buitenverpakking
- voeg de retourbon bij die bij het retourlabel wordt aangeboden
- sluit de buitenverpakking netjes zodat het stapeltje niet kreukt en plak jouw retourlabel over het oorspronkelijke adreslabel
Stuur je jouw retour terug als een grote zooi - met items gepropt en gekreukt in gescheurde plastic zakjes en gepropt in de buitenverpakking (zoals helaas regelmatig gebeurt) - dan heeft dit gevolgen voor de retourbehandeling. Wil je een tijdige en snelle retourbehandeling met een volledige terugbetaling? Stuur de aankoop dan netjes terug zoals je het ook ontvangen hebt. Jij kunt op ons rekenen, kunnen wij ook op jou rekenen?

 

 


Praktische punten
- De € 75 grens voor gratis retour geldt per order. Waarden van verschillende (ruil)orders kunnen niet opgeteld worden.
- Retourzendingen kunnen NIET samen gevoegd worden. Wanneer je meerdere orders hebt, meld je iedere order apart aan voor retour. Voor iedere order geldt dat deze boven € 75 moet zijn om deze gratis retour te kunnen sturen. 
- Er geldt max 1 gratis retour per order.
- Bij weigering aan de deur of bij niet ophalen bij een Servicepunt worden kosten in rekening gebracht.

Risico van de levering
Jij draagt het risico voor tijdige en correcte levering van de retour. Indien gewenst kan je in het Retourportaal een transportverzekering afsluiten voor vergoeding van onverhoopte schade. De kosten hiervan komen voor eigen rekening en betaal je aan een tussenpersoon (niet aan ons). 

Wellicht ten overvloede...
Wanneer jouw retour niet voldoet aan onze retour voorwaarden, dan zullen we de retour (deels) weigeren of hierop een verrekening toepassen voor kosten of schade. Besteed dus aub aandacht aan het tijdig en netjes retour sturen, ook om jouw retour zo snel mogelijk afgehandeld te zien. Dank je wel!

We zijn er trots op dat we - zonder dat we het wisten - getest zijn door de consumentenbond en als één van de weinige webshops een groen duimpje hebben gekregen voor 100% goede en tijdige retourbehandeling

Consumentenbond onderzoek retourneren

 

Schattige Babykleertjes