• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Retourneren

Past een item niet of bevalt jouw aankoop niet? Geen probleem! Je kunt jouw order binnen de bedenktijd deels of geheel aan ons retourneren. We bieden je hiervoor een makkelijk Retourportaal.

Algemene retour voorwaarden
- Je meldt de retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van de zending via ons Retourportaal (zie mintkleurige button hieronder).
- Zorg dat jouw retour binnen 14 dagen na aanmelding bij ons afgeleverd is.
- De artikelen zijn ongebruikt/ongewassen en zijn netjes opgevouwen in het eigen zakje en met de juiste barcodes. Stuur jouw retour altijd netjes terug!

Retourkosten
- Retourneren is gratis wanneer je € 50 behoudt (excl. betaalkosten) en de retour aan de retour voorwaarden voldoet.
- Wanneer je minder behoudt dan € 50 of wanneer de hele order retourneert, is jouw bijdrage aan de retourkosten € 5,50. 
- Kies je in het Retourportaal ten onrechte voor gratis retour, dan wordt achteraf alsnog € 7,50 in rekening gebracht.

Retourportaal
Je kunt jouw retour aanmelden in het retourportaal hieronder. Eventuele retourkosten kan je tijdens de aanmelding afrekenen.
Na afronding van de aanmelding ontvang je een retourlabel die je kunt printen en op het pakje plakken. Zorg dat het oude adreslabel met jouw adres en barcode erop niet langer zichtbaar is. Breng het pakje weg naar een Nederlands PostNL servicepunt of het Belgische PostNL punt.

 

 

 

Afhandeling
Met de T&T kan je de aflevering van jouw retour volgen. Bewaar het afgiftebewijsje goed. Alle retouren worden binnen 1-2 werkdagen na binnenkomst afgehandeld. Je ontvangt direct daarna het geld terug of een credit op de rekening. Je ontvangt van ons bericht hierover.

Praktische punten
- De € 50 grens voor gratis retour geldt per order. Waarden van verschillende (ruil)orders kunnen niet opgeteld worden.
- Retourzendingen kunnen NIET samen gevoegd worden. Wanneer je meerdere orders hebt, meld je iedere order apart aan voor retour. Voor iedere order geldt dat deze boven € 50 moet zijn om deze gratis retour te kunnen sturen. 
- Er geldt max 1 gratis retour per order.
- Bij weigering aan de deur of bij niet ophalen bij een Servicepunt worden kosten in rekening gebracht.

Risico van de levering
Jij draagt het risico voor tijdige en correcte levering van de retour. Indien gewenst kan je in het Retourportaal een transportverzekering afsluiten voor vergoeding van onverhoopte schade. De kosten hiervan komen voor eigen rekening en betaal je aan een tussenpersoon (niet aan ons). 

Wellicht ten overvloede...
Wanneer jouw retour niet voldoet aan onze retour voorwaarden, dan zullen we de retour (deels) weigeren of hierop een verrekening toepassen voor kosten of schade. Besteed dus aub aandacht aan het tijdig en netjes retour sturen, ook om jouw retour zo snel mogelijk afgehandeld te zien. Dank je wel!

We zijn er trots op dat we - zonder dat we het wisten - getest zijn door de consumentenbond en als één van de weinige webshops een groen duimpje hebben gekregen voor 100% goede en tijdige retourbehandeling

Consumentenbond onderzoek retourneren