• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Welkom 2022: deze trends kunnen wij verwachten

  • 03 januari 2022
  • 0 reacties

Het nieuwe jaar is officieel hier. Kan jij het geloven? Wij namelijk bijna niet. Het begin van een nieuw jaar is ook een mooi moment om alvast vooruit te blikken. Wat gaat het jaar 2022 ons brengen op het gebied van kindertrends? Lees snel verder!

 

Babynamen: kort maar krachtig

Ben je momenteel in verwachting? Gefeliciteerd! Op het gebied van babynamen worden er opvallende, korte en stoere babynamen verwacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan namen als Daan, Sem, Mila en Julia. Nu klinkt dit natuurlijk allemaal een beetje Hollands, maar ook buitenlandse namen, waaronder Arabische, worden steeds populairder!

 

Babykamer: rotan, dieren en goud

Ook deze trend komt goed van pas wanneer er dit jaar een kleintje wordt verwacht. In de babykamers zien we veel vrolijke dieren. Deze diertjes komen terug in allerlei verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan posters of muurstickers. Ook zijn er verschillende fantastische dierenbehangen verkrijgbaar. Combineer deze trend met gouden accessoires: deze trend van vorig jaar zet nog even door. Ook rotan blijven wel nog veel zien: wiegjes, bedjes, lampen en meer. Rotan is hot!

 

Fashion: de eerste voorjaarscollecties

Als je weet  in de mode komt dan kun je beter kopen en straks nog beter mixen en matchen in de kleding kast van je kind. Grappige patronen, vintage modellen, hoogwaardige materialen en vrolijke kleuren: dat zijn de outfits die we in 2022 gaan zien. Na alle tijd die we thuis hebben doorgebracht, krijgen we de behoefte om naar buiten te gaan en onszelf te laten zien - en daar horen lekkere, opvallende kleurtjes bij. Kleur past natuurlijk ook helemaal bij het voorjaar. Bij Schattige Babykleertjes komen de eerste collecties alweer binnen: neem snel een kijkje!

 

Duurzaamheid: het stopt niet bij kleding

Al jarenlang leven we steeds iets duurzamer en dat stopt niet in 2022. Een van de trends op het gebied van duurzaamheid die we in 2022 gaan zien: houten speelgoed. De afgelopen seizoenen hebben we op het gebied van fashion gezien dat we steeds meer bezig zijn met duurzaamheid. Er wordt binnen de collecties gebruik gemaakt van duurzame materialen en ook wordt er ingezoomd op handgemaakte items. Hier stopt het niet: ook bij speelgoed wordt er in 2022 meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Houten speelgoed gaat vaak generaties langer mee dan plastic speelgoed én de productie ervan is natuurlijk veel beter voor het milieu. 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten