• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Webwinkel Keurmerk Certificaat

  • 15 maart 2022
  • Schattige babykleertjes
  • 0 reacties

Betrouwbaar en veilig winkelen bij Schattige Babykleertjes!

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en vertrouwd bij ons kunt winkelen. Daarom beschikken wij over een webwinkel keurmerk en hechten wij veel waarde aan onze klantbeoordelingen. Lees meer over onze certificaten en klantbeoordelingen.

 

Webwinkel Keur

WebwinkelKeur is een keurmerk dat garant staat voor vertrouwd online winkelen. Dat betekent voor jou als consument dat jij je geen zorgen hoeft te maken bij je online aankopen. Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie die werkt met de ervaringen van klanten. Klanten kunnen dus direct hun ervaringen delen met ons aan de hand van klantbeoordelingen. Klantbeoordelingen zijn voor ons erg belangrijk. Wij hopen dat al onze klanten niet alleen tevreden zijn met hun aankopen, maar dat zij ook graag nog eens bij ons langskomen voor leuke baby- en kinderkleding. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan vinden wij dat heel jammer. Neem daarom altijd contact op met de klantenservice, zodat wij dit voor je op kunnen lossen. 

Lees meer over ons Webwinkel Keurmerk.

 

Kiyoh beoordelingen

Naast ons webwinkel Keurmerk gebruiken wij Kiyoh voor klantbeoordelingen en reviews. Wij horen het altijd graag als klanten bij ons tevreden zijn, maar ook als klanten minder tevreden zijn gaan wij graag met ze in gesprek om een gepaste oplossing te zoeken zodat wij iedereen tevreden kunnen stellen. Voor onze klantbeoordelingen maken wij gebruik van Kiyoh. Wij zijn erg trots op een gemiddelde score van 9.3 en doen er alles aan om dit cijfer ook echt te verdienen. 

Ben je benieuwd wat klanten van ons vinden? Lees dan onze beoordelingen op Kiyoh.nl

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten