• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Op je paasbest: de allerleukste kinderkleding voor Pasen

  • 02 april 2021
  • 0 reacties

Er op je paasbest uitzien. Het is een uitdrukking die bijna iedereen kent. Het wordt natuurlijk ook niet zomaar zo genoemd. Een nieuwe outfit maakt het Paasweekend nog net iets feestelijker. Kom alvast in de feeststemming met de nieuwe voorjaarscollecties. Het is zeker geen straf om een leuke nieuwe outfit voor je kinderen te scoren. Vrolijke kleurtjes zoals blauw, wit en geel zijn weer volop aanwezig om het mooie weer in de Lente te omarmen. Weten welke must haves jij nog mag missen? Lees snel verder!

Pasen betekent kleur

De lente is begonnen, het zonnetje begint te schijnen en de temperaturen liggen gemiddeld rond de 19 graden. De winkels beginnen vol te stromen met de nieuwe collecties en dat geeft ons een glimlach op ons gezicht. Pasen betekent een frisse start. Fijne lichte kleuren, vrolijke designs en zachte stoffen. Allemaal hebben we de donkere kleuren van het najaar wel gehad en zijn we toe aan meer kleur in de garderobe. Pasen is het uitgelezen moment om te kiezen voor kleur. Lieve pastelkleuren of knallend geel, het mag tijdens Pasen niet ontbreken. Gelukkig zitten de voorjaarscollecties vol met nieuwe kleuren die Pantone voor dit seizoen bekend heeft gemaakt: Buttercream, French Blue, Marigold-oranje, Illuminating-geel, Rust, Willow, Amethyst Orchid-paars, Desert Mist en Ultimate Grey.

Onze favorieten

  • KOKO NOKO Trui (yellow): voor de frisse lentedagen een leuke trui in dé paaskleur: geel!
  • B. Nosy jurk Ruffle: op haar paasbest in een vrolijk jurkje van B. Nosy
  • Bampidano Polo shirt Dax: een leuk poloshirt in Illuminating-geel
  • Common Heroes t-shirt: op zijn paasbest in een gestreept t-shirt van Common Heroes
  • Bampidano jurk Dora: een superleuk jurkje met streepjes en een vrolijke regenboog

Paasfeest

Wat vieren we eigenlijk met Pasen? Pasen is een belangrijk christelijk feest. Met Pasen wordt de opstanding van Jezus Christus gevierd. Het is gebaseerd op het joodse paasfeest dat Jezus met zijn leerlingen vierde, namelijk Pesach. De datum van de eerste paasdag valt op de eerste zondag na volle maan na het begin van de lente. De Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille zaterdag zijn een voorbereiding op de Paaszondag. Hierna komt de Paaswake, wat een nachtelijke viering is en waarin licht en water als symbolen van het nieuwe leven een grote plaats innemen. De betekenis van het Paasfeest is de herdenking van de dood en herrijzen van Jezus Christus.

Shop je paasoutfit bij Schattige Babykleertjes

Het fijne aan de bovenstaande items zijn dat ze natuurlijk niet alleen geschikt zijn voor Pasen. Ook na het Paasweekend kun je eindeloos blijven mixen en matchen met deze vrolijke kledingstukken. Laat je inspireren door onze bovenstaande selectie of ga zelf de zoektocht aan in onze shop. Alvast een prettig Paasweekend gewenst. Maak er iets heel moois van samen met je gezin.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten