• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Online kleding kopen en achteraf betalen

  • 15 maart 2022
  • 0 reacties

Nieuw: achteraf betalen met AfterPay

Online winkelen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van het webwinkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en producten online bestellen wanneer het u uit komt. Webwinkels zijn  dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.

Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van u verlangen. Uw product wordt pas geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald heeft. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens te betalen. Wij van [naam webshop] begrijpen dit en bieden daarom als extra service vanaf vandaag de achteraf betaalmethode  AfterPay aan in onze webshop.

AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa van [naam webshop].  Met AfterPay kunt u bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van de vertrouwde digitale acceptgiro. Bijkomend voordeel is dat u vanaf nu altijd en overal bij [naam webshop] kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

AfterPay is dé veilige manier van achteraf betalen van uw online bestelling bij [naam webshop].

De voordelen van AfterPay voor u als consument zijn als volgt samen te vatten:

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

Achteraf betalen op internet komt helaas nog niet veel voor. Erg jammer want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen. AfterPay maakt het vanaf vandaag mogelijk om ook online bij[naam webshop]  uw bestelling achteraf te betalen. U bestelt bij ons uw product(en) online, wijleveren het product en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U kunt na ontvangst van uw bestelling achteraf betalen door middel van een digitale acceptgiro of een eenmalige machtiging.

Keuze wanneer u betaalt

U hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. U laat het product versturen en AfterPay biedt u een betaaltermijn van 14 dagen. Dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat u het beste uit komt. Handig wanneer u bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.

Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kunt u via internetbankieren of overschrijvingsformulier van uw bank betalen. De digitale acceptgiro van DigiAccept betaalt u veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee komt u in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Met de eenmalige machtiging weet u precies wanneer en hoeveel er van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten