• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

NIEUW: Absorba babykleding en kinderkleding

  • 24 februari 2015
  • Barbara de Jong - Hellemink
  • 0 reacties

 

Absorba

Wij zijn echt super enthousiast over ons nieuwe merk babykleding en kinderkleding: Absorba. Vanaf juli 2015 kunt u een heel groot deel van de wintercollectie van Absorba vinden in onze webshop. In ons lookbook kunt u straks zien welke lijnen wij bieden, welke kleertjes bij elkaar passen en deze met alle gemak onderling combineren. Niet alleen combineren de kleertjes binnen dezelfde lijn perfect met elkaar, ook zijn de kleertjes tussen de verschillende lijnen onderling met elkaar uit te wisselen.

Kenmerken van Absorba

Het merk Absorba staat voor de kernwaarden: kwaliteit, comfort, functionaliteit en trendy. Het merk bestaat al 60 jaar en deze kernwaarden hebben altijd centraal gestaan in de ontwikkeling van het bedrijf. Inmiddels wordt Absorba al verkocht in meer dan 40 landen.

Absorba biedt kleding voor baby en kind vanaf de geboorte tot 6 jaar. De lijnen zijn onderverdeeld in segmenten, die elkaar deels overlappen: newborn (0 tot 12 maanden), babywear (1 maand tot 2 jaar) en mini kids (6 maanden tot 6 jaar). U treft ook een ruime selectie aan pyjama's aan bij Absorba. Sinds menige jaren biedt Absorba ook textiel en zacht speelgoed aan.

Kenmerkend voor de collectie van Absorba zijn de zachte kleuren en stoffen in de babylijn en de schattige en stoere kleding van hun kinderkleding. Voor de baby's zijn de rompertjes en jumpsuits immens populair. De lijnen van Absorba hebben ieder een eigen kleurstelling en samenhangend ontwerp. De stylisten en ontwerpers van Absorba doen er alles aan om twee keer per jaar een geweldige collectie voor u neer te zetten.

Absorba als kraamcadeau

Absorba leent zich ook heel goed als kraamcadeau. U kunt kiezen tussen complete setjes in kleinere maatjes of losse kleertjes. Met bijpassende schoentjes, sokjes, slabbetjes, mutsjes. Teveel om op te noemen. Uiteraard zijn de rompertjes en jumpsuits voor de allerkleinsten het meest populair als kraamcadeau. Deze kunt u zowel in lichtroze, lichtblauw of een neutrale kleur, zoals wit of ivoor, krijgen. Wij pakken Absorba op uw verzoek gratis in, zodat u het met groot plezier cadeau kunt geven.

Absorba - de geschiedenis

Absorba is opgericht in 1949 in Frankrijk. Ze richten zich in eerste instantie op babywear en op pyjama's. Door de babyboom uit die tijd groeide het merk snel uit tot een internationaal erkend bedrijf. In 1965 breidde Absorba het bedrijf uit: ze begonnen met het ontwerpen van kinderkleding. In 1974 kwam het ondergoed voor baby's en kinderen erbij. Ze hadden indertijd een hele grappige reclame op televisie - in zwart/wit - met een kindje die zichzelf aan kleedde met een onderbroekje en hemd en de slogan "Absorba kleedt een kind makkelijk".

In 1979 startte Absorba met Ab's collection, een lijn ondergoed voor kinderen van 6-10 jaar. In de jaren '90 werd Absorba onderdeel van de Zannier groep, pioniers op het gebied van kinderkleding. Deze samenwerking wierp snel zijn vruchten af: het bedrijf groeide snel door. In 2007 bracht Absorba de eerste lijn uit gemaakt van 100% organisch katoen. Vanaf 2011 begon Absorba een aantal winkels, eerst in Lyon, daarna in Koeweit en Rusland. Absorba groeide steeds verder door. Sinds 2014 is Absorba een internationaal erkend merk in meer dan 40 landen. Het is zelfs het eerste Europese kindermerk dat verkocht werd in Zuid-Korea.

Absorba in Nederland

In Nederland wordt Absorba in enkele "stenen" winkel verkocht, maar het is nog niet zo heel erg bekend. Online is Absorba nog niet sterk vertegenwoordigd. Bij Schattige Babykleertjes zijn we zo enthousiast over dit merk, dat wij u de collectie van Absorba bieden. We zijn ervan overtuigd dat u de kwaliteit en het ontwerp van Absorba zal waarderen en dat u een enorm fan zult worden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen, zodra de collectie online komt. Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief (zie het vakje in de footer) en u krijg vanzelf een berichtje wanneer de collectie online staat.

Wij wensen u alvast veel winkelplezier met het shoppen bij Schattige Babykleertjes voor babykleding en kinderkleding. Shop nu Absorba.


Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten