• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Musthaves in de herfst!

  • 24 september 2021
  • 0 reacties

Herfst, herfst wat heb je te koop? 1000 kilo bladeren op een hoop.. Zakken vol met wind.. Ja m’n kind.. De herfst is daar! Dat de herfst is begonnen en dat betekent, zoals het kinderliedje al omschrijft, heel andere weersomstandigheden. Voor de kinderen is het buiten een speelparadijs: kastanjes zoeken, stampen in de regenplassen en rennen door alle gevallen bladeren. Dit vraagt natuurlijk ook om een geschikte garderobe. Wij delen de echte musthaves waarmee je kind de herfst goed doorkomt!

Regenlaarzen

Herfst in Nederland betekent dat het vaak meerdere dagen in de week regent, is het niet elke dag. Een paar regenlaarzen voor jouw kids zijn dan ook onmisbaar. Zo kunnen ze zonder natte sokken lekker dansen in de plassen. Ook als je herfstspulletjes gaat zoeken in het bos komen de regenlaarzen goed van pas. De Bergstein laarzen zijn erg populair en kan je in vrijwel alle kleuren van de regenboog kopen. Match de regenlaarsjes met de kleur van de regenkleding van je kind of mix en match verschillende kleuren.

Vesten

Wij zijn gek op vesten. Zo kunnen de kinderen ook in de herfst nog hun favoriete T-shirts dragen als de temperaturen het toelaten. Is het te koud? Dan trekken we er een vest over aan. De vesten uit ons aanbod staan natuurlijk ook gewoon erg leuk. In de winter komen deze vesten wederom goed van pas. Een echte najaars musthave dus!

Regenjassen

Een waterdichte jas is met al die regen in Nederland onmisbaar. Gelukkig hebben wij leuke exemplaren, die ervoor zorgen dat je kleding helemaal droogt blijft. Zowel voor kleine als grote kinderen vind je leuke jassen in ons assortiment. Van tijd tot tijd is het best leuk om in de regen te spelen. Met een lekkere warme en waterafstotende jas is dit dan ook geen probleem.

Een cosy trui

Na de zomer moeten we best wennen aan die koudere temperaturen en harde wind. Gelukkig hoeven je kinderen het met de juiste herfstkleding niet koud te hebben! Binnen ons aanbod vind je een heleboel heerlijk warme truien in het assortiment. Zowel truien met capuchon als truien zonder capuchon. Hierdoor is er voor ieders een leuk exemplaar te vinden.

Herfstkleuren

Dit najaar zien we naturellen als prachtige aardetinten zoals bijvoorbeeld camel en olijf- en flessengroen in de jongensmode terug. Één kleur die in de meidencollecties opvalt is roest. De herfstkleuren bruin en groen combineren goed met elkaar, maar ook met heel veel andere kleuren. Daarnaast zijn deze kleuren dé meest hippe kleuren van het moment.

Heb jij de herfstkleding voor jouw kinderen al bij elkaar geshopt? Of ben je benieuwd naar onze nieuwe collecties? Neem dan eens een kijkje bij onze verschillende merken.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten