• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Let's go the beach!

  • 25 juli 2020
  • 0 reacties
Met deze zomerse temperaturen is het strand the place to be! Maar met een baby naar het strand gaan klinkt misschien makkelijker dan het is. Je hebt behoorlijk wat spulletjes nodig, dus lekker impulsief bedenken dat je nú naar het strand wil, is er waarschijnlijk niet meer bij. Het vergt de nodige voorbereidingen, maar dan heb je ook een heerlijk dagje strand met je kleintje! Vandaag geven wij je wat tips. Want, waar moet je eigenlijk allemaal aan denken als je een dagje naar het strand gaat?

 

Badkleding


Uiteraard neem je je zwemkleding mee. Zowel voor jezelf, als voor je kinderen. Voor je zoontje kies je waarschijnlijk voor een leuke zwembroek en voor je dochter heb je wat meer keuze. Ga je voor een zwembroekje, een bikini of toch een zwempak?

Zwemluiers


Zwemluiers laten vocht door, waardoor ze niet handig zijn wanneer je kindje op een handdoekje ligt. Maar als je het water ingaat, is een zwemluiers wel aan te bevelen. Zo voorkom je dat de ontlasting van je kind in de zwemkleding of in het water terechtkomt. Er zijn verschillende zwemluiers te koop; zowel wasbare als wegwerpluiers.


Hoedje of petje


Baby’s lopen gemakkelijk een zonnesteek op en daarnaast kan hun hoofdhuid makkelijk verbranden. Een zonnehoedje of een petje is daarom echt een must have voor op het strand. Zo is het hoofdje van je kindje beschermd tegen de zon en het staat ook nog eens hartstikke schattig!
Zonnebrandcrème

En dat brengt ons op het volgende punt, want je wil de rest van het lichaam van je kindje natuurlijk ook goed beschermen tegen de zon. Daarom is een zonnebrandcrème met een hoge factor heel erg belangrijk. Voor baby’s kun je het beste factor 50 gebruiken, omdat babyhuidjes snel verbranden. En vergeet ook jezelf niet! Je zult echt niet de eerste moeder zijn die haar kinderen perfect heeft ingesmeerd, en zelf helemaal rood thuiskomt…

Parasol


Het is verstandig om baby’s niet in direct zonlicht te zetten. Neem daarom een parasol mee als je naar het strand gaat, zodat je kindje lekker in de schaduw kan blijven.

Bedje (of de DIY versie)


Als je langer dan een paar uurtjes naar het strand gaat, heb je ook iets nodig waarin je kindje kan slapen. Je kunt bijvoorbeeld een campingbedje meenemen, maar je kunt ook zelf iets creëren. Daarvoor heb je een hoeslaken nodig (eentje van 90x200 centimeter werkt het best) en wat spullen om in de hoeken te zetten. Die spullen houden de zijkanten van het hoeslaken omhoog en zo maak je zelf een bedje!

Hydrofiele luier als dekentje


Een slapende baby ligt stil en krijgt het sneller koud dan wanneer hij of zij aan het spelen is. Dus als het niet zo heel warm is, of als het waait, is een dekentje fijn wanneer je kindje slaapt. Een gewone deken is al snel te warm in de zomer, maar een XL hydrofiele luier is dan perfect! 

Super schattig: de slippertjes van Ipanema


Om de strandoutfit van je kindje helemaal af te maken, doe je je baby slippertjes aan van Ipanema. Dit merk heeft zowel teenslippertjes als sandaaltjes, voor jongens en voor meisjes! Ze kunnen goed tegen water, dus ze zijn perfect voor een dagje op het strand.

En verder?


Verder heb je natuurlijk je luiertas nodig. Daarin zitten luiers, doekjes, extra kleertjes, speelgoed, een speentje, eventueel voeding, slabbetjes, et cetera.

Heb jij al een dagje strand op de planning staan?

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten