• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Het verhaal achter Dirkje Babywear en Kidswear

  • 30 mei 2013
  • Barbara de Jong - Hellemink
  • 0 reacties

De oprichters van Dirkje zijn Toon and Mieke van Gennip. Zij zijn met het merk Dirkje begonnen in 1990. Het echtpaar stond op de markt met een eigen lijn aan babykleertjes. Zij noemden de lijn "Dirkje", naar hun toenmalige hond Dirkje. Het welbekende blauwe hondje in het logo van Dirkje herinneert nog aan de oorsprong van het bedrijf. Op het nieuwe logo van Dirkje staat het hondje niet meer afgebeeld.

De activiteiten op de markt zijn over de afgelopen jaren dusdanig succesvol geweest dat het familiebedrijf inmiddels is uitgegroeid tot een internationale onderneming waar ca 60 personen werkzaam zijn. In heel Europa worden schattige en stoere baby's met Dirkje aangekleed. En zelfs buiten Europa is het unieke karakter van Dirkje ontdekt.

Het merk Dirkje is te verkrijgen in verschillende lijnen: het label Dirkje zelf, maar de kleertjes worden bijvoorbeeld ook onder de naam La Boîte à Malices of Jirafa verkocht. Deze namen spreken de Engelse en Franse klanten meer aan dan het Nederlands klinkende "Dirkje". Het blijft allemaal Dirkje, met dezelfde kwaliteit en de eigen look.

Kenmerkend van Dirkje babykleding is de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De kleertjes zijn scherp geprijsd, maar blijven tegelijkertijd goed in de wasmachine. Ook de look van Dirkje valt direct op: stoere patroontjes, gecombineerd met mooie stoffen. Prachtige applicaties, borduursel, rouches. Dirkje is het helemaal voor mooie babies en hun trotse moeders!

De collecties van Dirkje Baby & Kidswear - is verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116.

Van Gennip ontwerpt de collectie ieder nieuwe seizoen in thema's. Binnen zo'n thema zijn dan verschillende soorten kledingstukken te krijgen: twee-, drie en zelfs vier-delige setjes of losse kledingstukken. Ook tussen de verschillende jaargetijden en zelfs jaren kunnen kleertjes mooi met elkaar gecombineerd worden.

Ontdek de prachtige babykleertjes van Dirkje Babywear en Dirkje Kidswear in de webshop van Schattige Babykleertjes: wij hebben altijd de complete collectie van Dirkje.


Tot ziens in onze webshop!

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten