• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

De leukste kleding voor Vaderdag

  • 27 mei 2019
  • 0 reacties
Zondag 16 juni is het zover: dat is de dag waarop alle vaders extra in het zonnetje gezet worden. En hoe leuk is het om je kindje op die dag helemaal in Vaderdagstijl te kleden? Wij hebben een aantal items die perfect zijn om een jonge vader cadeau te doen. Hier wordt papa vast blij van!Vaderdag t-shirts voor baby’s


Speciaal voor vaderdag vind je in ons assortiment een aantal leuke cadeau’s voor jonge vaders. Als eerste cadeau van je pasgeboren kleintje zijn één van de shirts natuurlijk een hartstikke leuk cadeau’s voor Vaderdag.

 

‘Daddy + me = party!’


‘Daddy + me = party!’ staat op het shirtje van Zero2three en deze is gemaakt voor de allerkleinsten. Draagt je kindje maat 80 of kleiner? Dan kan hij of zij deze Vaderdag schitteren in dit shirtje en maak je van Vaderdag absoluut een feestje!


‘Dad says I’m awesome’


Voor de kleine meisjes heeft Name It het perfecte Vaderdagshirtje. Met de tekst ‘Dad says I’m awesome’ kan papa’s dag niet meer stuk. Van het schattige gele kleurtje wordt iedereen vrolijk en je hebt meteen een leuk shirtje voor deze zomer!

 

'My dad is my hero'


Wat ook een heel gaaf shirt is om met vaderdag cadeau te doen, Is het meisjesshirt uit de Dirkje newborn collectie met de tekst ‘My dad is my hero’. . Dat zal papa vast leuk vinden! Tip: dit shirtje met bijpassende roze legging is ook perfect om te gebruiken als eerste pakje na de geboorte van je baby! Welke vader wil dat nou niet horen van zijn kleine meisje.


‘I’m on daddy’s team’ romper

Hoe leuk is het om je man te verrassen met een romper waar ‘I’m on daddy’s team’ op staat. ? Doe het aan bij je baby, of geef het op Vaderdag cadeau als je kleine wondertje nog niet is geboren. Hier ga je punten mee scoren!

I love daddy slabbetjes


Deze slabbetjes met de tekst ‘I love daddy’ erop zijn zo leuk, dat het zonde is om ze na het eten weer af te doen. En dat hoeft ook helemaal niet, deze slabbetjes kunnen namelijk ook goed gebruikt worden als kwijlslabbetje. Zo is niet meteen het hele shirt van je kind doorweekt als hij of zij veel kwijlt. En daar wordt mama ook blij van; want dat scheelt weer wat was!

Welk item vind jij het leukst om met vaderdag cadeau te doen? Naast deze items vind je nog veel meer leuke outfits die jij een jonge vader cadeau kunt doen of natuurlijk als je kleintje nog geboren moet worden. Als je de eerste keer vaderdag viert, hoort daar natuurlijk een feestelijke outfit bij voor papa! Kijk ook bij ons Vaderdag assortiment speciaal voor papa!

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten