• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Back2School

  • 31 augustus 2021
  • 0 reacties

De koffers zijn uitgepakt, de was is weggewerkt en beetje bij beetje wennen we weer aan het normale leventje. De zomervakantie is bijna afgelopen en voor je het weet staat het nieuwe schooljaar voor de deur. Dit is altijd een spannende periode. Misschien wordt het wel het eerste schooljaar voor jouw zoon of dochter.

Wat heb je allemaal nodig wanneer je weer naar school gaat? Sowieso een gymtas met de juiste gymkleding, een luchtrommel en een goede drinkbeker die niet lekt. Hiernaast zijn er nog wat items die kunnen helpen bij de voorbereiding op de eerste schooldag:

Een nieuwe outfit

Wanneer de kids weer bijna naar school gaan is het leuk om een nieuwe outfit te scoren. Waarschijnlijk heeft jouw zoon of dochter een kledingkast veel leuke kleding, maar toch vraagt dit moment om een leuke nieuwe outfit. Dus kruip met jouw kind achter de laptop om een passende Back 2 School outfit te shoppen. Jij voelt je zelfverzekerder in een nieuwe outfit, maar jouw kids waarschijnlijk ook!

Schooltas uitkiezen

Wat ook een echte Back2School must have is dat is de schooltas. Bij Schattige Babykleertjes hebben we veelal erg leuke exemplaren van bijvoorbeeld het merk Zebra. Kleine meisjes zullen vast heel blij worden van de roze rugtas met eenhoorns en voor jongens vind je ook hele stoere tassen met bijvoorbeeld dino’s. Die willen ze wel op hun rug dragen!

Bijna een traditie

Voor velen stamt het shoppen van een nieuwe Back2School outfit wellicht zelfs af van vroeger. Je kunt het bijna een soort van traditie noemen. Als kids met de moeder mee op pad om een nieuwe etui, pennen en een nieuwe schooltas te kopen. Wanneer we dat gevonden hadden was het tijd voor een nieuwe outfit en misschien zelfs een paar nieuwe schoenen. Tegenwoordig kunnen we hetzelfde doen vanaf de bank. Online shoppen is wel zo gemakkelijk. Samen speuren op onze webshop en je bent alweer een stapje dichterbij de eerste schooldag.

Outfit shoppen bij Schattige Babykleertjes

Bij ons vind je heel veel merk kinderkleding van een groot aantal populaire kinderkleding merken voor kleuters en tieners. Is jouw dochter of zoon de babytijd ontgroeid? Dan kan jij nog steeds voor een outfit bij Schattige Babykleertjes terecht. Voor kinderen vind je bij ons de complete kinderkleding collectie van merken als Koko Noko, DJ Dutch Jeans, Bampidano, Quapi, Name it, Blue Seven en nog veel meer merken. Ontdek deze merken zelf en scoor een leuke Back2School outfit voor jouw zoon of dochter.

Vertel, ging jij vroeger zelf ook altijd Back2School shoppen?

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten