• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

2021 TRENDS: nieuwe collecties voorjaar – zomer

  • 19 februari 2021
  • 0 reacties

Al lijkt de zomer nog zover weg, maar voor je het weet schijnt het voorjaarszonnetje weer. Ieder kindermode seizoen is een feestje. Welke collecties brengen je favoriete dit seizoen uit? En welke trends zijn te herkennen binnen de collecties kinderkleding? Langzaamaan verschijnen de nieuwste collecties op onze webshop. Je leest hier wat de trends zijn komend seizoen!

Alle kleuren van de regenboog

Een trend die we dit seizoen verwachten is het gebruik van heel veel kleur. De kinderkleding in 2021 valt op door de vele aardse tinten. Ook gebleekte kleuren geïnspireerd door duurzame kleurstoffen doen het erg goed.

Hip bij de meiden: Lemon Yellow, Summer Green, Amber Brown en Lila/Purple.

Trendy voor jongens: Yellow, Summer Green, Camel Brown en Indigo Blue. Voor de jongens blijven we NEON kleuren zien!

Trends op het gebied van prints

Bij de meisjeskleding spat het zomergevoel van de nieuwe collecties af dankzij zomers prints. Denk aan all-over bloemenprints, zeemeerminnen, hartjes, zonnetjes en schilderachtige jungle dessins. De dierenprint trend gaat ook in 2021 nog altijd wild. Ook zomerse streepjes en de tie-dye-trend mogen dit seizoen niet ontbreken.

Een opvallende trend bij de jongenskleding is het gebruik van allerlei soorten printjes. Prints met dierlijke thema’s blijven we zien. Niet alleen in de kledingstukken zelf, maar vooral ook in accessoires, zoals rugzakken en schoenen. Ook prints met opvallende afbeeldingen of uitspraken blijven dit seizoen populair in de collectie jongenskleding.

Outdoor military

Allemaal hebben we de natuur lief. Momenteel beseffen we ons beter dan ooit dan we er alles aan moeten doen om de natuur te redden. Dit zijn we ook terug in kinderkleding. Duurzame kleding is een must. Omdat we in het voorjaar weer steeds meer naar buiten willen, moet de kleding ook praktisch en draagbaar zijn. Hier komen de militaire invloeden kijken. Denk aan cargobroeken (met veel zakken), hoge boots, bomberjack en trenchcoats.

Millefleur

We gaan weer richting het voorjaar, dit betekent dat de kleuren binnen de collecties kinderkleding lichter worden en de prints steeds vrolijker. Bij de meisjes collecties geniet je van de mooiste voorjaarsbloemen. Niet alleen op lange zwierige jurken, maar ook op jacks en sweaters. Op de t-shirts zien we de mooiste botanische prints. In de hoogzomercollecties veranderen de voorjaarsbloemen in jungle flowers, ananas prints en wuivende palmbladeren.

Shoppen maar

Heb jij genoeg inspiratie op kunnen doen wat betreft trends in 2021? Tijd om de allernieuwste collecties te shoppen. Zo kan jij jouw zoon of dochtertje komend seizoen kleden volgens de laatste trends. Hipper gaat het niet worden!

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk andere berichten