• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Knuffeldoekjes

Een knuffeldoekje is onmisbaar voor elke baby. Het knuffeldoekje kan een ideaal vriendje worden van jouw baby waar heerlijk mee geknuffeld kan worden. Bij Schattige Babykleertjes hebben we een groot assortiment aan knuffeldoekjes. Voor de leukste, zachte knuffeldoekjes van bijvoorbeeld Happy Horse ben je bij Schattige Babykleertjes aan het juiste adres.

Over onze knuffeldoekjes

Wanneer je kleintje wat groter wordt en de wereld om zich heen begint te herkennen, zorgt een knuffeldoekje voor een gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Wanneer je kindje nog heel klein is moet je goed opletten wat voor knuffel of knuffeldoekje je koopt. Loszittende onderdelen of onveilige stoffen kunnen gevaarlijk zijn als je kindje op zijn of haar knuffeldoekje sabbelt. Daarom is het belangrijk dat een knuffeldoekje gemaakt is van veilige stoffen en geen losse onderdelen bevat. Dit geldt natuurlijk ook voor baby knuffels. Let er ook op dat jij je knuffeldoekje goed kunt uitwassen, want als je kleintje aan zijn of haar knuffel gehecht is geraakt, zal hij of zij tot ver in de peutertijd beste maatjes zijn met die knuffel. Dan is het wel zo fijn als je hem van tijd tot tijd kunt schoonmaken. In ons assortiment vind je de leukste knuffels en knuffeldoekjes van merken als Happy Horse en meer. 

Knuffeldoekjes voor jongens


Voor jongens heeft Schattige Babykleertjes een groot assortiment aan knuffeldoekjes. In het assortiment van Schattige Babykleertjes zit onder andere de bekende Dikkie Dik. Het Happy Horse Dikkie Dik knuffeldoekje is erg leuk voor iedere baby die van katjes houdt. Net als het Happy Horse beer knuffeldoekje is het gemaakt van een heerlijk zacht materiaal. Dit maakt het knuffeldoekje erg geliefd bij baby’s.

Knuffeldoekjes voor meisjes


Ook voor de meisjes heeft Schattige Babykleertjes een groot assortiment aan knuffeldoekjes. Zo zit er voor iedere baby wat bij in ons assortiment. Het Happy Horse konijn Richie is een heerlijk knuffeldoekje voor de meisjes. Het Konijn knuffeldoekje heeft een diep blauwe of roze kleur. Een Happy Horse knuffeldoekje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals de vrolijke kleuren blauw, rood, groen, geel, en roze.

Knuffeldoekjes materialen


De knuffeldoekjes in ons assortiment zijn gemaakt van zijdezacht materiaal. Dit maakt het voor de baby extra lekker om mee te knuffelen. Wanneer de baby het knuffeldoekje enige tijd gebruikt, neemt het knuffeldoekje de geur op. Het knuffeldoekje geeft de baby een rustig en veilig gevoel. De knuffeldoekjes van Schattige Babykleertjes zijn allemaal voorzien van het CE-keurmerk. Daarmee voldoen de knuffeldoekjes aan de hoogste Europese veiligheidseisen.

Service van Schattige Babykleertjes


Wanneer je een bestelling op werkdagen voor 23:59 uur besteld dan heb je de bestelling de volgende dag in huis. Bij bestellingen die boven de €30,- zijn, zijn er geen verzendkosten. Mocht jouw bestelling toch niet bevallen, dan kun je het product altijd gratis retourneren. Om de laatste nieuwtjes van Schattige Babykleertjes te volgen kun jij je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt direct 5% korting op je volgende bestelling bij inschrijving. Kijk ook eens bij onze sale voor de laatste aanbiedingen.

Jouw winkelwagen